Osuustoimintauutiset

Martti Asunta jatkaa Metsäliitto Osuuskunnan hallituksen puheenjohtajana

  • tammikuu 11, 2018
Metsä Groupin emoyrityksen Metsäliitto Osuuskunnan hallitus on valinnut järjestäytymiskokouksessaan metsänhoitaja, metsäneuvos Martti Asunnan jatkamaan hallituksen puheenjohtajana. Hän on ollut hallituksen jäsen vuodesta 2005 ja hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2008.

Valio alkaa maksaa lisähintaa vastuullisesti tuotetusta maidosta

  • tammikuu 5, 2018
Valio maksaa tämän vuoden alusta alkaen yhden sentin lisähinnan maitolitrasta niille yrittäjille, jotka sitoutuvat vastuulliseen maidontuotantoon. Eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen on suomalaisten mielestä yksi tärkeimmistä Valion vaikutuksista yhteiskuntaan.

Hedvig Gebhard 150 vuotta

  • joulukuu 15, 2017
Torstaina 14.12.2017 tuli kuluneeksi 150 vuotta osuustoimintapioneerin, talousneuvos Hedvig Gebhardin syntymästä. Merkkipäivän kunniaksi Pellervon väki yhdessä suvun edustajien kanssa laski hänen seppeleen Hietaniemen hautausmaalla.

HLJ-akatemia 2018 lähestyy

  • joulukuu 7, 2017
HLJ-akatemian 2018 pääteemana on globalisaatio. Akatemiassa kuullaan niin suomalaisia kuin kansainvälisiä asiantuntijoita.

Suomalaiset osuustoimintayritykset menestyivät eurooppalaisessa innovaatiokilpailussa

  • marraskuu 30, 2017
Eurooppalaisten tuottajaosuuskuntien 4th Edition of the European Award for Cooperative Innovation (EACI) -kilpailun innovaatiopalkinnoista kaksi tuli Suomeen. HKScan ja LSO Osuuskunta palkittiin sianlihatuotannon Omega3 -projektista ja Metsäliitto osuuskunta palkittiin online liiketoimintapalveluiden rakentamisesta osuuskunnan jäsenille.