PI-johtamiskoulun miniseminaari antaa avaimia mediassa menestymiseen

PI-johtamiskoulu järjestää 29.9. Miten mediassa voi menestyä? -miniseminaarin. Tilaisuus pyrkii luomaan tutkakuvaa mediavaikuttamisesta. Erilaisia näkökulmia mediaan ja kriisiviestintään valottavat mediavaikuttaja Mikael Pentikäinen, viestintäkonsultti Harri Saukkomaa sekä Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen.

Helsingin Sanomien, STT:n ja Etelä-Saimaan päätoimittajana toiminut Pentikäinen kertoo mediavaikuttamisesta sen edustajan näkökulmasta.

Harri Saukkomaa tunnetaan viestintäkonsulttina, jonka viimeaikaisista asiakkaista kenties tunnetuin on Talvivaara Oyj. Saukkomaa puhuu kriisiviestinnästä käyttäen esimerkkinä Talvivaaran kriisiviestintää.

Vanhanen puolestaan kertoo opeistaan mediassa esiintymisessä pääministerinä ja toisaalta mediaan vaikuttamisessa nykyisessä tehtävässään Perheyritysten liiton toimitusjohtajana.

Lisätietoja ja tarkemmat tiedot tapahtumasta: http://www.johtamiskoulu.fi/

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.