Osuustoimintauutiset

Osuustoiminnalla Suomen vastuullisimmat brändit

  • 25.3.2020
Suomalaiset kuluttajat valitsivat jälleen Sustainable Brand Index -tutkimuksessa oman maansa vastuullisimmat brändit. Kymmenen vastuullisimman brändin joukossa on peräti neljä osuustoiminnallista yritystä tai niiden tuotemerkkiä.

Rita Lahti aloitti Maatilan Pellervon toimitussihteerinä

  • 23.3.2020
Rita Lahti on aloittanut työskentelyn Maatilan Pellervon ja Eläin-liitteen toimitussihteerinä 12.3.2019. Tehtävässään Lahti toimii toimituspäällikkö Sari Järvisen työparina Maatilan Pellervon ja Eläin-liitteen tuottamisessa.

EVA: Osuustoiminta nousi suosituimmaksi talousmuodoksi

  • 10.3.2020
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA julkaisi Arvo- ja asennetutkimuksensa tulokset. Sen mukaan suomalaiset suhtautuvat erilaisista taloudellista järjestelmistä ja ideologioista kaikkein myönteisimmin osuustoimintaan.

Vesiosuuskuntaväki koolla Turussa

  • 30.1.2020
Suomen vesihuolto-osuuskunnat ry eli SVOSK järjestää 10. valtakunnalliset vesiosuuskuntapäivät Turussa 31.1.-1.2. Paikalle odotetaan noin 100 osallistujaa eri puolilta maata.

Jarmo Hankivaara Kodin Pellervon toimituspäälliköksi

  • 17.1.2020
Jarmo Hankivaara on aloittanut Kodin Pellervon toimituspäällikön tehtävässä 7. tammikuuta. Hankivaara työskentelee toimituspäällikkönä tammikuun 2021 loppuun asti Johanna Westersundin opintovapaan sijaisuuden ajan. Hänen tehtäviinsä kuuluu muunmuassa Kodin Pellervon sisällön suunnittelu, kokoaminen ja yhteydenpito lehden laajaan avustajakuntaan.

Osuustoimintakeskus Pellervo myönsi ansiomitaleja

  • 12.12.2019
Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n ja suomalaisen osuustoiminnan täyttäessä 120 vuotta Osuustoimintakeskus Pellervo ry myönsi tunnustuksia osuustoiminnallisen ja keskinäisen yritystoiminnan eteen tehdystä työstä. Tunnustukset jaettiin valtuuskunnan iltakoulun yhteydessä 12. joulukuuta