Kantar TNS Agri Oy

Kantar TNS Agri Oy

Markkinatutkimuslaitos Kantar TNS Agri tarjoaa markkinatieto-, markkinatutkimus- ja asiantuntijapalvelua koko elintarvikeketjulle sekä maa- ja metsätalouteen kytkeytyville yrityksille ja organisaatioille.

Se on ainoa maa- ja elintarvike sekä puutarhatalouteen erikoistunut markkinatutkimusyritys Suomessa. Yhtiön juuret juontavat vuoteen 1932, jolloin perustettiin  Pellervo-Seuran Markkinatutkimuslaitos (PSM).

Tämä on Agrin vahvuuden taustatekijä. Yhtiöllä on toimialan eri sektoreiden syvällinen tuntemus, tutkimusosaaminen sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Yhtiö aloitti Suomen Gallupin ja Pellervon yhteisomistuksessa vuonna 1992, jolloin se toimi nimellä Suomen Gallup Elintarviketieto Oy.

Nykyään on Agri osa Kantaria, Suomen johtavaa markkinatutkimusyritysttä. Kantar puolestaan toimii yli 100 maassa 30 000 työntekijän voimin.

Kantar TNS Agrin omistaavat Kantar ja Osuustoimintakeskus Pellervo yhdessä.

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”left” link=”https://www.kantar.fi/mita-teemme/agriculture” linktarget=”_blank” button=”Siirry tästä” title=”” description=”Kantar TNS Agrin verkkosivut”][/tagline_box]