Osuustoimintakeskus Pellervo on ensi viikolla mukana SuomiAreenassa Porissa. Meidät löytää kansalaistorilta koko viikon. Telttamme numero on 27. Tervetuloa käymään!

Järjestämme yhdessä YES-verkoston kanssa keskustelutilaisuuden Arvot, kaverit ja bisnes – onko yhteisyrittäjyys työelämän uusi suunta? perjantaina 19.7 kello 11.30. Keskustelu käydään BEPOPissa osoitteessa Yrjönkatu 22, Pori.

Työelämän muuttuessa myös yrittäjyys muuttuu – vaan missä kasvaa uusia yrittäjiä ja millaisia he ovat? Yhteisöllinen ja arvopohjainen liiketoiminta kiinnostavat yhä useampia, mutta onko sellainen oikeaa yrittämistä?

Keskustelemassa ovat tulevaisuustutkija Ilkka Halava, freelancer Saana Ihamäki Mediakunnasta, kansanedustaja Matias Marttinen, Elega Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Niinikoski sekä yhteyspäällikkö Netta Norro Osuuskunta Lilithistä. Keskustelun juontaa YES Satakunnan aluepäällikkö Jenni Rajahalme.

Tilaisuus striimataan mtv.fi-palveluun. Myös tallenne jää sinne.

Jaa artikkeli