Pellervon ansiomitalien ja -merkkien myöntämisperusteet ja hinnat

OSUUSTOIMINNAN ANSIOMITALIT

Myönnetään yleensä vain hallintohenkilöille.

Osuustoiminnan I luokan ansiomitali
Myönnetään poikkeuksellisen ansiokkaasta ja yleensä pitkäaikaisesta toiminnasta osuustoiminnallisen/keskinäisen yhteistoiminnan hyväksi. Myöntämisestä päättää Osuustoimintakeskus Pellervon hallitus. Hinta: Pellervon jäsenille 1.400 euroa; ei-jäsenille 1.600 euroa. Alv 0 %. Mitali on saatavilla myös ruotsinkielisenä.

Osuustoiminnan ansiomitali
Myönnetään ansiokkaasta, yleensä vähintään 25 vuotta kestäneestä työstä osuustoiminnallisen/keskinäisen yhteistoiminnan hyväksi. Myöntämisestä päättää Osuustoimintakeskus Pellervon toimitusjohtaja. Hinta: Pellervon jäsenille 500 euroa; ei-jäsenille 600 euroa. Alv 0 %. Mitali on saatavilla myös ruotsinkielisenä.

GEBHARD-MITALIT

Myönnetään yleensä hallintohenkilöille, mutta voidaan myöntää myös toimihenkilöille. Mitalit ovat suomenkielisiä, mutta ovat saatavilla saajansa äidinkielen mukaan myös ruotsinkielisenä.

Kultainen Gebhard-mitali
Myönnetään hyvin ansiokkaasta, yleensä valtakunnallisesta ja pitkäaikaisesta toiminnasta osuustoiminnallisen/keskinäisen yhteistoiminnan hyväksi. Myöntämisestä päättää Osuustoimintakeskus Pellervon hallitus. Hinta: Pellervon jäsenille 1.000 €; ei-jäsenille 1.200 €. Alv 0 %.

Hopeinen Gebhard-mitali
Myönnetään ansiokkaasta, yleensä vähintään 20 vuotta kestäneestä toiminnasta osuustoiminnallisen/keskinäisen yhteistoiminnan hyväksi. Myöntämisestä päättää Osuustoimintakeskus Pellervon toimitusjohtaja. Hinta: Pellervon jäsenille 350 €; ei-jäsenille 450 €. Alv 0 %.

Pronssinen Gebhard-mitali
Myönnetään ansiokkaasta, yleensä vähintään 10 vuotta kestäneestä toiminnasta osuustoiminnallisen/keskinäisen yhteistoiminnan hyväksi. Myöntämisestä päättää Osuustoimintakeskus Pellervon toimitusjohtaja. Hinta: Pellervon jäsenille 200 €; ei-jäsenille 250 €. Alv 0 %.
Hinnat sisältävät mitalin lisäksi rintamerkin, kehystetyn kunniakirjan ja säilytyskotelon.

Mitalien rintamerkki

Myönnettäviin Osuustoiminnan ansiomitaleihin ja Gebhard-mitaleihin sisältyy rintamerkki. Rintamerkki on kuulunut Osuustoiminnan ansiomitaleihin ja Gebhard-mitaleihin lokakuusta 1999 alkaen. Sitä ennen myönnettyihin merkkeihin sen voi tilata jälkikäteen. Hinta 30 €. Alv 0 %.

OSUUSTOIMINNAN ANSIOMERKIT

Kultainen ansiomerkki
Myönnetään yleensä vähintään 30 vuotta yhden tai useamman osuustoiminnallisen/keskinäisen yrityksen tai muun yhteisön palveluksessa olleelle toimihenkilölle tai työntekijälle. Hinta: Pellervon jäsenille 150 €; ei-jäsenille 200 €. Alv 0 %.

Hopeinen ansiomerkki
Myönnetään yleensä vähintään 20 vuotta yhden tai useamman osuustoiminnallisen/keskinäisen yrityksen tai muun yhteisön palveluksessa olleelle toimihenkilölle tai työntekijälle. Hinta: Pellervon jäsenille 100 €; ei-jäsenille 150 €. Alv 0 %.

Pronssinen ansiomerkki
Myönnetään yleensä vähintään 10 vuotta yhden tai useamman osuustoiminnallisen/keskinäisen yrityksen tai muun yhteisön palveluksessa olleelle toimihenkilöille tai työntekijälle. Hinta: Pellervon jäsenille 80 €; ei-jäsenille 120 €. Alv 0 %.

Kaikkien osuustoiminnan ansiomerkkien myöntämisestä päättää Osuustoimintakeskus Pellervon toimitusjohtaja.

Hintoihin sisältyy kehystetty kunniakirja.

Ansiomitali- ja apuraharekisterin tietosuojaseloste