Tule töihin Pellervolle!

Osuustoimintakeskus Pellervo ry hakee viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Pellervon ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä jäsenviestinnästä.

Haemme vähintään viiden vuoden työkokemuksen viestintäalalta omaavaa asiantuntijaa tekemään osuustoimintaa, keskinäisyyttä ja Pellervoa tunnetuksi viestinnällisin keinoin sekä tukemaan edunvalvonnallisten tavoitteiden saavuttamista ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääntymistä.

Etsimme idearikasta ja aikaansaavaa viestinnän ammattilaista. Arvostamme esiintymistaitoa, yhteistyötaitoa sekä kykyä viedä monenlaisia asioita eteenpäin modernein viestinnällisin keinoin ja välinein. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyvää organisointikykyä, hyviä mediasuhteita sekä taitoa toimia luontevasti erilaisissa verkostoissa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen tehtäväkentän, vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan osuustoimintaan ja yhteiskuntaan. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisätietoja ja hakemukset palkkatoiveineen 17.05.2019 mennessä: Toimitusjohtaja Sami Karhu, 0400 545 989, sami.karhu@pellervo.fi.

Osuustoimintakeskus Pellervo ry on elinkeinoelämän järjestö, jonka jäseninä on yli 250 osuuskuntaa tai osuustoimintamallilla toimivaa yritystä. Pellervon toiminnan tarkoitus on osuuskuntien yhteisten etujen valvonta sekä osuustoiminnan edistäminen ja kehittäminen.

Jaa artikkeli