Valtuuskunnan ja hallituksen puheenjohtajisto on keskustellut vuosikokouksen uudesta ajankohdasta ja päätynyt siihen, että  Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous tullaan pitämään syyskuussa. Valtuuskunta määrittelee päivän elokussa.  

Tavoitteena on, jos koronatilanne vain sallii, että kokous pidetään totutussa muodossa. Jos kokoontumisrajoitukset jatkuvat vielä syyskuussa, hyödynnetään tuoreen poikkeuslain antamaa mahdollisuutta virtuaaliselle osallistumiselle.

Tällöin jäsenet osallistuvat siihen joko etänä tai antavat valtakirjan etukäteen sovittaville kokousedustajille. Näin paikalla olevien kokousedustajien määrä saadaan rajoitettua mahdollisimman pieneksi.

Lisää osuuskuntien etäkokouksista:

https://pellervo.fi/osuustoimintauutiset/2020/04/30/osuuskunnan-ja-edustajiston-kokouksia-koskeva-poikkeuslaki-hyvaksyttiin/

Jaa artikkeli