Seuraavan Pellervon Aamun aihe pohjautuu kansainväliseen osuustoimintapäivän teemaan, joka on ilmastonmuutoksen hillitseminen. Vieraana ilmastoratkaisujen asiantuntija, ympäristöekonomisti Samuli Puroila Sitrasta.

Aamun aikana kuulemme muun muassa miten suomalaisyritykset suhtautuvat hiilineutraaliuden tavoitteluun. Millaisia esteitä on ohitettava? Millaisilla perusteilla näitä asioita edistetään? Sekä millaisilla työnantajapäätöksillä on merkitystä?

Kansainvälistä osuustoimintapäivää vietetään 4. heinäkuuta. Pellervo on haastanut kaikki suomalaiset osuuskunnat ja keskinäiset kokoon katsomatta viestimään kesä-heinäkuussa omista ilmastoteoistaan, isoista ja pienistä. Lue lisää täältä.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Aika: Tiistai 9. kesäkuuta klo 9-9.45

Ilmoittaudu tästä!

Jaa artikkeli