OP Ryhmän nimiuudistus: Pohjola-alkuiset yhtiönimet muuttuvat OP-alkuisiksi

OP Ryhmän Suomessa sijaitsevien Pohjola-alkuisten yhtiöiden nimet muuttuvat OP-alkuisiksi 4.4.2016.

Muutosten myötä esimerkiksi Pohjola Pankki Oyj:stä tulee OP Yrityspankki Oyj ja Pohjola Vakuutus Oy:stä OP Vakuutus Oy. Samalla Suomessa sijaitsevien yhtiöiden viralliseksi osoitteeksi tulee Gebhardinaukio 1, Helsinki.

Myös Pohjola Pankki Oyj:n Baltian maissa sijaitsevien sivuliikkeiden sekä tytäryhtiöiden yhtiönimet muuttuvat kevään 2016 aikana.

Nimenmuutokset tukevat entistä yhtenäisemmän, asiakasomisteisen finanssiryhmän rakentamista, ja ne ovat jatkoa syyskuussa 2014 toteutetulle Pohjola Pankki Oyj:n lunastamiselle pois pörssistä.

Pohjola-nimi säilyy OP Ryhmässä, kun OPn terveys- ja hyvinvointipalveluiden toiminta laajenee. Omasairaala Oy muuttuu virallisesti elokuussa Pohjola Terveys Oy:ksi.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.