Pellervon Päivän Jatkot

Päivämäärä:
Avainsanat:

Koronapandemia mullisti myös Pellervon Päivän. Uusi tapahtuma – kevään virtuaaliseminaarin tärkeäksi täydentäjäksi – kerää aidosti yhteen osuustoiminnan ammattilaiset, luottamushenkilöt ja tutkijat. Tapahtuma yhdistää samaan paikkaan mm. Pellerevon vuosikokouksen, ylimmän johdon tapaamisen sekä pienosuuskuntaforumin – ja se huipentuu kaikille yhteiseen ohjelmaosuuteen. Kohtaamisia ja jälleennäkemisen riemua!

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Miten osuuspankit aikovat houkutella nuoret mukaan?

Mitä osallisuuden muotoja osuuspankeissa on kokeiltu ja hyväksi havaittu? Millaista vuoropuhelua johto käy nuorten jäsenten kanssa? Vai kilpaillaanko nuorista asiakkaista vain pankkieduilla, tekemällä muita pankkeja edullisempia tarjouksia? Kenellä on vastuu nuorten houkuttelemisesta mukaan?

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan ja tilitoimiston yhteistyö ja työnjako

Webinaari osuuskunnan perustajille tai heille jotka pohtivat jo olemassa olevan osuuskunnan kirjanpidon järjestämistä. Erikoisteemana osuuskunnan yhteistyö tilitoimiston kanssa. Mitä osuuskunnan kannattaa huomioida kirjanpitonsa järjestämisessä, tilitoimiston valinnassa ja työnjaossa sen kanssa? Miten hyvä tilitoimisto tukee osuuskunnan toimintaa ja kehittymistä?

Fungerande förvaltning i medlemsbaserade organisationer

Delta i en ny typ av utbildning, som är anpassad för medlemsbaserade organisationer (andelslag och föreningar)! Nytt digitalt sätt att kommunicera, diskutera och arbeta i smågrupper ska utnyttjas.

Pellervon Päivän Jatkot kerää yhteen osuustoiminnan ammattilaiset, luottamushenkilöt ja tutkijat. Tapahtuma yhdistää samaan paikkaan mm. ylimmän johdon tapaamisen sekä pienosuuskuntaforumin – ja se huipentuu kaikille yhteiseen ohjelmaosuuteen.