, ,

Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja

15,00 

Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja tarjoaa työkaluja Y-sukupolven johtamiseen. Innostuskirja käy maan, veden, tulen, tuulen ja tyhjyyden elementtien kautta läpi kaverijohtajuuden portaat. Kaverijohtajuuden työkaluista on hyötyä kaikille tulevaisuuden johtajille. Kirjan hintaan sisältyy postituskulut.

PAINOS LOPPU. Kirja on luettavissa  näköisversiona Issuu-palvelussa ja saatavilla PDF-tiedostona.

[button color=”blue” size=”” small” link=”http://issuu.com/pellervo/docs/kaverijohtamisen-visuaalinen-innost” target=”_blank”]Julkaisu Issuussa[/button]   [button color=”blue” size=”” small” link=”http://pellervo.fi/wp-content/uploads/2013/11/kaverijohtamisen-visuaalinen-innostuskirj.pdf” target=”_blank”]Pdf-tiedosto[/button]

Julkaisu saatavilla myös englanniksi.

 

Kirjoittaja, TkT Heikki Toivanen toimii tiimivalmentajana Tiimiakatemiassa ja osatoimisena yrittäjänä ja hallitusammattilaisena. Heikillä on 20 vuoden monipuolinen ja globaali johtamiskokemus isoista korporaatioista mikroyrityksiin. Heikki on innostunut strategionnista ja uuden liiketoiminnan luomisesta. Tutkimusintressinä Heikillä on strategia ja johtaminen.

Kuvittaja Maija Kotamäki on graafinen fasilitoija ja yrittäjä, joka kuulu itsekin y-sukupolveen. Maijan tavoitteena on tehdä oppimisesta ja johtamisesta innostavaa visuaalisten menetelmien avulla. Inspiraationsa ja luovuutensa Maija ammentaa taustastaan tiimioppimisen ja vaatesuunnittelun parissa.