42,00 

Osuustoiminta on tulevaisuuden yritysmalli. Osuustoimintayritysten menestys yhteiskunnan ja markkinoiden eri kilpailukentillä edellyttää mallin omista lähtökohdista rakentuvaa strategisen johtamisen osaamista. Kirjan tarkoituksena on toimia apuna tuon osaamisen kehittämisessä.

Hinnoittelu:

1 – 49 kpl 42 €/kpl (alv 0%)
50 – 99 kpl 40 €/kpl (alv 0%)
100 – 499 kpl 38 €/kpl (alv 0%)
500 – 999 kpl 36 €/kpl (alv 0%)
1000 – kpl 32 €/kpl (alv 0%)

Toimituskulut sisältyvät hintaan.

HUOM! tilatessasi yli 49 kappaleen erän järjestelmä saattaa tehdä pyöristysvirheen loppusummaan, mutta sitä ei ole lähetyksen yhteydessä tulevalla laskulla.

Osasto:

Kuvaus

Käsikirjamaisena teoksena opus auttaa erilaisissa tehtävissä, kuten edustajistossa, hallintoneuvostossa, hallituksessa tai johdossa toimivia henkilöitä ymmärtämään omaa rooliaan omistajayhteisön ja liikeyrityksen vuorovaikutteisessa johtamisessa. Kirja sopii erinomaisesti myös muiden jäsenpohjaisten organisaatioiden johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Kirja auttaa osuuskunnissa tai keskinäisissä vakuutusyhtiöissä toimivia ihmisiä ymmärtämään osuustoiminnan omaa pelitapaa ja menestystekijöitä ja täten vahvistamaan otettaan osuustoiminnan strategisesta johtamisesta.

Kirjan sisällysluettelo