Hanke julkaisi videon kokemuksista osuuskunnassa työskentelystä

Kiipulan ammattiopiston Jokainen on työn arvoinen-hanke julkaisi videon, jossa haastatellaan työosuuskunnissa eri aloilla työskenteleviä osuuskuntalaisia. Videolla eri osuuskuntien jäsenet kertovat kokemuksistaan työstä osuuskunnassa.

Katso video alapuolelta tai tästä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.