HKScan tarjoaa liikuntatilaisuuksia lapsille

HKScan Finland on solminut kaksivuotisen sopimuksen Lasten Liikkeen pääkumppanuudesta 8.3.2017. HK-tuotemerkin yhteistyö Lasten Liikkeen kanssa on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan ohjelmaa.

”Tämän hienon hankkeen pääkumppanuus on HK:n lahja 100-vuotiaalle Suomelle. Kumppanuus ilmentää hyvin sitä, että haluamme olla mukana parantamassa suomalaisten arkea nyt ja tulevaisuudessa. Lähdemme innolla mahdollistamaan liikunnallista iltapäivää lapsille ja toivottavasti hanke laajenee avullamme osaksi lasten jatkuvaa iltapäivätoimintaa”, HK-tuotemerkin markkinointipäällikkö Kim Lindholm sanoo.

Lasten Liike on Suomen Olympiakomitean koordinoima hanke, jota toteuttavat käytännössä koulupäivien yhteydessä paikalliset seurat ja järjestöt. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus osallistua liikunnalliseen iltapäiväkerhoon tai iltapäivien harrastustoimintaan.

Lisäämällä toimintaa iltapäiviin helpotetaan perheiden arkea ja vähennetään lasten mahdollisesti yksinäisiä iltapäiviä. Nykyisin koulujen iltapäivien kerhotoiminta tavoittaa vain 20 prosenttia lapsista.

Kuluttajat ja HKScanin henkilöstö mukana lasten liikuttamisessa

HKScanin tuki Lasten Liike –hankkeelle mahdollistaa noin 40 000 liikuntatilaisuutta lapsille. Ostamalla HK:n tuotteita myös kuluttajat ovat mukana tukemassa lasten liikkumista.
HKScan haastaa myös oman henkilöstönsä liikkumaan hyvän asian puolesta. Tuemme lasten liikkumista kannustamalla henkilöstöä arjen aktiivisuuteen sekä osallistumalla vuoden aikana järjestettäviin liikuntatapahtumiin.

”Lasten Liike -yhteistyö on osa HKScanin yritysvastuuta. Yhteistyö jatkuu myös juhlavuoden jälkeen”, kertoo HKScanin Suomen markkina-alueesta vastaava johtaja Jyrki Karlsson.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.