Avoimen yliopiston osuustoimintakursseihin ilmoittautuminen käynnissä

Myös muut kuin yliopisto-opiskelijat voivat suorittaa osuustoiminnan verkkokursseja Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston kautta. Tarjolla olevat osuustoiminnan ja yhteisötalouden yliopistolliset perusopinnot koostuvat viidestä kurssista ja opetus alkaa syyskuussa 2017.

Voit ilmoittautua opiskelijaksi Avoimeen yliopistoon tämän linkin kautta: https://courses.helsinki.fi/fi/avoin-yliopisto/opinnot/osuustoiminta

Kurssit toteuttaa Co-op Network Studies -verkosto, johon kuuluu kymmenen suomalaista yliopistoa. Lisätietoa ja opinto-opas: http://www.helsinki.fi/ruralia/koulutus/coop/opetus.htm

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.