Osuuskunta PPO vaihtaa nimeä

Osuuskunta PPO:n uudeksi nimeksi tulee Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunta.

Osuuskuntakokous hyväksyi sääntömuutoksen, jonka näkyvin seuraus on osuuskunnan nimen muuttuminen Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunnaksi. Nimenmuutoksesta päätettiin Osuuskunta PPO:n varsinainen osuuskuntakokouksessa pidettiin Raahessa 25. huhtikuuta. Nimimuutos astuu voimaan Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksyttyä sääntömuutoksen.

”Uusitut säännöt vastaavat aikaisempaa paremmin osuuskunnan nykyistä toimintaa. ARVO-sana on meillä jo käytössä osuuskunnan ARVO-sijoitustuotteissa sekä ARVO-jäsenlehdessämme. Nimenmuutoksen myötä uudistamme osuuskunnan koko ilmeen, jonka julkaisemme kesään mennessä”, toimitusjohtaja Kati Peltomaa kertoo Osuuskunta PPO:n tiedotteessa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.