Mikko Mäkimattila Metsäliitto Osuuskunnan hallitukseen

Metsäliitto Osuuskunnan hallintoneuvosto on valinnut 31.10.2019 pidetyssä kokouksessa osuuskunnan hallituksen uudeksi jäseneksi kolmivuotiskaudelle 2020−2022 maa- ja metsätieteiden maisteri, agronomi, Mikko Mäkimattilan.

Vuodesta 2005 lähtien hallituksessa ollut, Pellervon hallituksen edellinen puheenjohtaja, metsäneuvos Martti Asunta ei enää ollut käytettävissä uudelleenvalintaa varten.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.