Turun AMK tutkii osuuskuntien jäsenten vastuullisuuskäsityksiä

Turun AMK kerää parhaillaan tietoja osuuskunnan jäsenten käsityksistä osuuskunnan vastuullisuusstrategiasta.

Oletko osuuskunnan jäsen, kerro lyhyesti, miten osuuskuntasi kehittää tai onko se kehittänyt kestävän kehityksen strategiaa? Kyselyn täyttäminen kestää 3-7 minuuttia ilman henkilötietojen tallentamista. 

Linkki englanninkieliseen kyselyyn, johon voi vastata myös suomeksi viimeistään 28.6: https://link.webropolsurveys.com/S/65642D9075AC65F9

Tutkimus liittyy Suomen Ulkoasiainministeriön rahoittamaan SUSIE-hankkeeseen (https://susie.turkuamk.fi/).

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.