PI-johtamiskoulun tulevia tapahtumia

PI-johtamiskoulun syksy on taas täynnä mielenkiintoisia kursseja ja koulutuksia. Ohjelmassa ovat muun muassa: 

Hallinnon tarkastajien/tarkkailijoiden rooli ja tehtävät osuuskunnissa 10.-11.10.

Kurssi auttaa ymmärtämään paremmin tarkkailijan/tarkastajan roolia ja tehtäviä, sekä saamaan paremman kokonaiskuvan omasta osuuskunnasta eri näkökulmista.  

Hyväksytty Luottamusjohtaja HLJ 27, ensimmäinen lähijakso 26.-28.10. 

Seuraava HLJ-vuosikurssi alkaa jälleen lokakuussa. Se antaa eväitä johtamistaitojen parantamiseen, strategiavalmiuksien kehittämiseen, talousosaamisen kehittymiseen sekä rautaisannoksen osuustoimintatietoa. Lisäksi kurssi tarjoaa vuosittain loistavat verkostoitumismahdollisuudet eri toimialoja edustavien osallistujien kanssa. 

Puheenjohtajavalmennus 1.11. ja 30.11. 

Johdatko vain puhetta vai viet läpi organisaation parhaimpia kokouksia? Muutosvauhdin kiihtyminen, aikapaineet ja digitaalisuus ovat tuoneet johtamiseen ja puheenjohtamiseen uusia haasteita – mutta myös mahdollisuuksia. Puheenjohtajan on pystyttävä jatkossa paremmin paitsi johtamaan itseään myös tukemaan, innostamaan ja energisoimaan muut osallistujat – puheenjohtajavalmennus auttaa kehittymään. 

Muita tulevia tapahtumia: 

  • PI-Maitoforum 11.11.
  • PI-Veropäivät 8.-9.12.
  • HLJ-Akatemia 24.-25.1.2023

Lisätietoja kursseista: www.johtamiskoulu.fi 

 

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.