Yrittäjämäisyyden agenttikoulutus haastaa heittäytymään

Yrittäjämäisyyden agentit -tapahtuma kokoaa yhteen yrittäjäimäisesti asenteella toimivia ja siihen suuntaavia tahoja Turun Logomoon 24.maaliskuuta.

”Tapahtuma on tarkoitettu yritysten ja julkisorganisaatioiden johdolle. Kyse on yrittäjämäisen toimintakulttuurin kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa, kuten julkisella puolella ja suurissa yrityksissä”, kertoo tapahtumaa tuottavan Not a Bad Idea Oy:n toimitusjohtaja Jaana Seikkula-Leino. ”Tapahtumaan toivotaan osallistujia erilaisista organisaatioista. Yrittäjämäisyyden kehittäminen on tärkeää myös osuuskunnissa”, hän jatkaa.

Koulutuksessa puhuvat mm. kansanedustaja, pj. ETYJ Ilkka Kanerva, toimitusjohtaja Timo Ritakallio Ilmariselta, johtaja Niko Kyynäräinen Turun Seudun kehittämiskeskuksesta, dosentti Jaana Seikkula-Leino Turun yliopisto ja Not a Bad Idea Oy,  myyntijohtaja Jarkko Järvenpää Vincitistä, innovaatiojohtaja Taru Pilvi Valiolta ja ex-pääministeri, kansanedustajaehdokas Matti Vanhanen.

Myös Pellervo on mukana tapahtumassa. Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa: http://www.notabadidea.fi/ilmoittaudu

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon lausunto kestävyysraportointidirektiivin kansallista implementointia koskevien säännösten alkuvaiheen valmisteluun

Edustamiemme osuustoiminnallisten yritysten osalta pidämme ensisijaisen tärkeänä sitä, että valmistelussa huomioidaan osuustoiminnallisten yritysten osakeyhtiöistä poikkeava liiketoimintamalli. Osana kestävyysraportointidirektiivin kansallista voimaansaattamista tulisi kirjanpitolakiin ottaa säännökset, joiden mukaisesti ryhmärakenteella toimivilla osuuskunnilla on osakeyhtiöitä vastaava mahdollisuus siihen, että yksittäiset  osuuskunnat vapautetaan konsernirakenteella toimivien osakeyhtiöiden tavoin raportointivelvollisuudesta, jos osuuskuntien omistaman keskusyhteisön toimintakertomukseen  sisällytetään omistajaosuuskuntien vastuullisuustiedot.