Yrittäjämäisyyden agenttikoulutus haastaa heittäytymään

Yrittäjämäisyyden agentit -tapahtuma kokoaa yhteen yrittäjäimäisesti asenteella toimivia ja siihen suuntaavia tahoja Turun Logomoon 24.maaliskuuta.

”Tapahtuma on tarkoitettu yritysten ja julkisorganisaatioiden johdolle. Kyse on yrittäjämäisen toimintakulttuurin kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa, kuten julkisella puolella ja suurissa yrityksissä”, kertoo tapahtumaa tuottavan Not a Bad Idea Oy:n toimitusjohtaja Jaana Seikkula-Leino. ”Tapahtumaan toivotaan osallistujia erilaisista organisaatioista. Yrittäjämäisyyden kehittäminen on tärkeää myös osuuskunnissa”, hän jatkaa.

Koulutuksessa puhuvat mm. kansanedustaja, pj. ETYJ Ilkka Kanerva, toimitusjohtaja Timo Ritakallio Ilmariselta, johtaja Niko Kyynäräinen Turun Seudun kehittämiskeskuksesta, dosentti Jaana Seikkula-Leino Turun yliopisto ja Not a Bad Idea Oy,  myyntijohtaja Jarkko Järvenpää Vincitistä, innovaatiojohtaja Taru Pilvi Valiolta ja ex-pääministeri, kansanedustajaehdokas Matti Vanhanen.

Myös Pellervo on mukana tapahtumassa. Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa: http://www.notabadidea.fi/ilmoittaudu

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.