Yrittäjämäisyyden agenttikoulutus haastaa heittäytymään

Yrittäjämäisyyden agentit -tapahtuma kokoaa yhteen yrittäjäimäisesti asenteella toimivia ja siihen suuntaavia tahoja Turun Logomoon 24.maaliskuuta.

”Tapahtuma on tarkoitettu yritysten ja julkisorganisaatioiden johdolle. Kyse on yrittäjämäisen toimintakulttuurin kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa, kuten julkisella puolella ja suurissa yrityksissä”, kertoo tapahtumaa tuottavan Not a Bad Idea Oy:n toimitusjohtaja Jaana Seikkula-Leino. ”Tapahtumaan toivotaan osallistujia erilaisista organisaatioista. Yrittäjämäisyyden kehittäminen on tärkeää myös osuuskunnissa”, hän jatkaa.

Koulutuksessa puhuvat mm. kansanedustaja, pj. ETYJ Ilkka Kanerva, toimitusjohtaja Timo Ritakallio Ilmariselta, johtaja Niko Kyynäräinen Turun Seudun kehittämiskeskuksesta, dosentti Jaana Seikkula-Leino Turun yliopisto ja Not a Bad Idea Oy,  myyntijohtaja Jarkko Järvenpää Vincitistä, innovaatiojohtaja Taru Pilvi Valiolta ja ex-pääministeri, kansanedustajaehdokas Matti Vanhanen.

Myös Pellervo on mukana tapahtumassa. Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa: http://www.notabadidea.fi/ilmoittaudu

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.