Yrittäjämäisyyden agenttikoulutus haastaa heittäytymään

Yrittäjämäisyyden agentit -tapahtuma kokoaa yhteen yrittäjäimäisesti asenteella toimivia ja siihen suuntaavia tahoja Turun Logomoon 24.maaliskuuta.

”Tapahtuma on tarkoitettu yritysten ja julkisorganisaatioiden johdolle. Kyse on yrittäjämäisen toimintakulttuurin kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa, kuten julkisella puolella ja suurissa yrityksissä”, kertoo tapahtumaa tuottavan Not a Bad Idea Oy:n toimitusjohtaja Jaana Seikkula-Leino. ”Tapahtumaan toivotaan osallistujia erilaisista organisaatioista. Yrittäjämäisyyden kehittäminen on tärkeää myös osuuskunnissa”, hän jatkaa.

Koulutuksessa puhuvat mm. kansanedustaja, pj. ETYJ Ilkka Kanerva, toimitusjohtaja Timo Ritakallio Ilmariselta, johtaja Niko Kyynäräinen Turun Seudun kehittämiskeskuksesta, dosentti Jaana Seikkula-Leino Turun yliopisto ja Not a Bad Idea Oy,  myyntijohtaja Jarkko Järvenpää Vincitistä, innovaatiojohtaja Taru Pilvi Valiolta ja ex-pääministeri, kansanedustajaehdokas Matti Vanhanen.

Myös Pellervo on mukana tapahtumassa. Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa: http://www.notabadidea.fi/ilmoittaudu

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.