Osuustoiminnan tutkimusseminaari Helsingissä 21. – 22.5.2015

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti järjestää Osuustoiminnan tutkimusseminaarin tänä vuonna Helsingin yliopiston Metsätalolla 21. – 22.5.2015 teemalla ”Peruspalvelut ja osuustoiminta”. 

Toisen seminaaripäivän aikana esitellään myös muita osuustoimintaan liittyviä ajankohtaisia tutkimusaiheita.  Seminaarin osallistumismaksu on 35 € ja se kattaa seminaariin osallistumisen ja kahvitarjoilut. Opiskelijoille/jatko-opiskelijoille seminaari on maksuton. Torstain 21.5. esitykset ovat pääosin englanninkielisiä.

Ohjelma ja ilmoittautuminen Ruralia-instituutin kotisivuilla.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.