FM Anna Malk Pellervo-Median vastaavaksi päätoimittajaksi

Filosofian maisteri Anna Malk on nimitetty Pellervo-Media Oy:n vastaavaksi päätoimittajaksi 1. kesäkuuta 2019 alkaen. Hän aloittaa yhtiön palveluksessa 1. toukokuuta.

Pellervo-Media Oy on Osuustoimintakeskus Pellervon omistama yhtiö, joka huolehtii Pellervon julkaisutoiminnasta. Pellervo-Median julkaisemia lehtiä ovat Kodin Pellervo, Maatilan Pellervo ja Eläin-liite, Oma PIHA sekä Osuustoiminta-lehti. Uusi päätoimittaja saa hoitoonsa yhtiön koko lehtiperheen.

Pellervo-Median toimitusjohtaja Sami Karhu toivottaa Malkin suuresti tervetulleeksi ja sanoo, että Anna Malk pääsee kehittämään yhtiön julkaisutoimintaa hyvistä asemista.

”Yhtiön lehdet ovat Suomen aikakausilehtien klassikkoja, joiden juuret menevät Pellervon 120 vuoden taakse Pellervon perustamiseen vuoteen 1899. Lehtien toiminnallinen ydin on siinä, että ne tulevat suomalaisten ihmisten menestymistä ammateissaan, toimissaan ja askareissaan. Olemme menestyneet yhdessä pitkään ja aiomme menestyä jatkossakin”, toteaa Karhu.

Anna Malk kertoo odottavansa tehtävää innolla: ”On kunnia-asia päästä kehittämään lehtiperhettä, jolla on näin pitkät ja vahvat juuret suomalaisessa elämänmenossa. Mediakenttä on nyt nopeassa muutoksessa, ja on hienoa lähteä asiantuntevan porukan kanssa pohtimaan, miten palvella lukijoita tulevaisuudessa entistäkin paremmin.

Vastaavana päätoimittajana vuosikymmenen toiminut Teemu Pakarinen jatkaa yhtiön palveluksessa erityistehtävissä kunnes jää eläkkeelle vuoden 2020 alusta.

Toimitusjohtaja Sami Karhu kiittää Pakarista hyvin hoidetusta tehtävästä: Teemu Pakarinen on hoitanut tehtäväänsä tiimeineen erittäin hyvin.

”Pellervo-lehdet ovat poikkeuksellisella tavalla jopa nostaneet levikkiään. Ne ovat täyttäneet niihin kohdistetut toiminnalliset ja taloudelliset odotukset. Kiitän suuresti Teemu Pakarista hänen erinomaisesta työpanoksestaan.”

Osuustoiminta-lehden päätoimittajana vuodesta 2003 toiminut Sami Karhu luopuu vaihdoksen yhteydessä päätoimittajan tehtävästä, mutta jatkaa yhtiön toimitusjohtajana.

”Lehtiperheen kokonaisuuden kehittämisen kannalta on mielekästä, että kaikki lehdet ovat jatkossa saman vastaavan päätoimittajan johdettavana”, toteaa Karhu.

Lisätietoja: Pellervo-Media Oy:n toimitusjohtaja Sami Karhu, sami.karhu@pellervo.fi, puh. 0400 545 989 ja vastaava päätoimittaja 1.6. Anna Malk, anna.malk@pellervo.fi, puh. 040 069 9614.

Pellervo-Media Oy on Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n omistama yhtiö, joka huolehtii Pellervon julkaisutoiminnasta. Pellervo-Median julkaisemia lehtiä ovat Kodin Pellervo, Maatilan Pellervo ja Eläin-liite, Oma PIHA sekä Osuustoiminta-lehti.

Jaa artikkeli

Lue myös