FM Anna Malk Pellervo-Median vastaavaksi päätoimittajaksi

Filosofian maisteri Anna Malk on nimitetty Pellervo-Media Oy:n vastaavaksi päätoimittajaksi 1. kesäkuuta 2019 alkaen. Hän aloittaa yhtiön palveluksessa 1. toukokuuta.

Pellervo-Media Oy on Osuustoimintakeskus Pellervon omistama yhtiö, joka huolehtii Pellervon julkaisutoiminnasta. Pellervo-Median julkaisemia lehtiä ovat Kodin Pellervo, Maatilan Pellervo ja Eläin-liite, Oma PIHA sekä Osuustoiminta-lehti. Uusi päätoimittaja saa hoitoonsa yhtiön koko lehtiperheen.

Pellervo-Median toimitusjohtaja Sami Karhu toivottaa Malkin suuresti tervetulleeksi ja sanoo, että Anna Malk pääsee kehittämään yhtiön julkaisutoimintaa hyvistä asemista.

”Yhtiön lehdet ovat Suomen aikakausilehtien klassikkoja, joiden juuret menevät Pellervon 120 vuoden taakse Pellervon perustamiseen vuoteen 1899. Lehtien toiminnallinen ydin on siinä, että ne tulevat suomalaisten ihmisten menestymistä ammateissaan, toimissaan ja askareissaan. Olemme menestyneet yhdessä pitkään ja aiomme menestyä jatkossakin”, toteaa Karhu.

Anna Malk kertoo odottavansa tehtävää innolla: ”On kunnia-asia päästä kehittämään lehtiperhettä, jolla on näin pitkät ja vahvat juuret suomalaisessa elämänmenossa. Mediakenttä on nyt nopeassa muutoksessa, ja on hienoa lähteä asiantuntevan porukan kanssa pohtimaan, miten palvella lukijoita tulevaisuudessa entistäkin paremmin.

Vastaavana päätoimittajana vuosikymmenen toiminut Teemu Pakarinen jatkaa yhtiön palveluksessa erityistehtävissä kunnes jää eläkkeelle vuoden 2020 alusta.

Toimitusjohtaja Sami Karhu kiittää Pakarista hyvin hoidetusta tehtävästä: Teemu Pakarinen on hoitanut tehtäväänsä tiimeineen erittäin hyvin.

”Pellervo-lehdet ovat poikkeuksellisella tavalla jopa nostaneet levikkiään. Ne ovat täyttäneet niihin kohdistetut toiminnalliset ja taloudelliset odotukset. Kiitän suuresti Teemu Pakarista hänen erinomaisesta työpanoksestaan.”

Osuustoiminta-lehden päätoimittajana vuodesta 2003 toiminut Sami Karhu luopuu vaihdoksen yhteydessä päätoimittajan tehtävästä, mutta jatkaa yhtiön toimitusjohtajana.

”Lehtiperheen kokonaisuuden kehittämisen kannalta on mielekästä, että kaikki lehdet ovat jatkossa saman vastaavan päätoimittajan johdettavana”, toteaa Karhu.

Lisätietoja: Pellervo-Media Oy:n toimitusjohtaja Sami Karhu, sami.karhu@pellervo.fi, puh. 0400 545 989 ja vastaava päätoimittaja 1.6. Anna Malk, anna.malk@pellervo.fi, puh. 040 069 9614.

Pellervo-Media Oy on Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n omistama yhtiö, joka huolehtii Pellervon julkaisutoiminnasta. Pellervo-Median julkaisemia lehtiä ovat Kodin Pellervo, Maatilan Pellervo ja Eläin-liite, Oma PIHA sekä Osuustoiminta-lehti.

Jaa artikkeli

Lue myös

Reilun kaupan tiloilla kehitetään ilmastoystävällisempiä viljelytapoja

Viikolla 43 vietettävä Reilun kaupan viikko pureutuu ilmastonmuutokseen, joka on tehnyt viljelijöiden arjesta ja toimeentulosta yhä epävarmempaa. Yksi ilmastonmuutokselle herkimmistä raaka-aineista on kahvi. Entistä lämpimämmät ja kosteammat olosuhteet saavat kahvin kukat putoamaan liian aikaisin ja kasvitaudit yleistymään. Reilun kaupan tiloilla kahvipensaita on vaihdettu uusiin kestävämpiin pensaisiin ja osuuskuntia on koulutettu pitkäjänteisimmiksi ja strategisemmiksi. Työn seurauksena tuotanto on kasvanut ja kestää nykyään paremmin ilmastonmuutoksen riskejä.

Osuuspankit kutsuvat omistaja-asiakkaitaan valitsemaan vastuullisuustekoja

OP:n perustehtävästä kumpuavaa vastuullisuustyötä halutaan kehittää tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Osana omistaja-asiakasohjelmaansa OP kutsuu ensimmäistä kertaa omistaja-asiakkaansa osallistumaan tulevien vastuullisuustekojen valintaan. OP Mediassa on 4.-31.10. avoinna kyselylomake, jolla voi ottaa kantaa oman osuuspankin vastuullisuustyöhön.