Jaana Hagelberg Andelsförbundetin hallitukseen

Jaana Hagelberg valittiin uutena jäsenenä Finlands Svenska Andelsförbundin hallitukseen vuosikokouksessa 1.4.2020. Hän on kotoisin Kirkkonummelta ja toimii Osuuskunta Varuboden-Oslan asiakkuus- ja viestintäpäällikkönä. Vuosikokous pidettiin poikkeuksellisesti etäkokouksena.

Vuosikokous valitsi lisäksi kolme uutta hallituksen jäsenten sijaista: myyntipäällikkö Jan Drugge Kemiöstä, hän on Andelsbanken Raseborgin hallituksen jäsen; Ålands telefonandelslagin toimitusjohtaja Jonas Sundborg Hammarlandista sekä Nauvon osuuspankin toimitusjohtaja Alice Björklöf Nauvosta.

Lisätietoa: Kari Huhtala, toimitusjohtaja, Finlands Svenska Andelsföbund

På svenska

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.