S-ryhmä pidentää kauppojensa aukioloaikoja

Yhteensä lähes 500 Prismaa, S-marketia ja Salea ympäri Suomen pidentää aukioloaikojaan. Vilkkaimmat Prismat ovat lain voimaantultua auki jopa kello 23:een.

S-ryhmä helpottaa asiakkaittensa arkea tarjoamalla mahdollisuuden joustavampaan kaupassakäyntiin. Osuuskaupat tarttuvat lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen ja pidentävät S-marketien, Prismojen ja Sale-myymälöiden aukioloaikoja.

Aukioloaikojen pidennykset tehdään lain voimaantultua toimipistekohtaisesti. Vilkkaimmat Prismat ovat auki kuutena päivänä viikossa kello 7–23, sunnuntaisin kello 10–23. Aukioloajat vaihtelevat osuuskaupoittain ja myymälöittäin.

”Asiakkaidemme pitää saada valita itse, milloin he käyvät kaupassa. Aukioloaikoja pidentämällä annamme heille lisää valtaa omiin aikatauluihinsa. Päivän ruuhkaisimpien hetkien paine kevenee, kun kauppareissun ajankohdan voi valita vapaammin. Toimivampi arjen järjestys vapauttaa enemmän aikaa perheelle ja omille tekemisille”, sanoo valikoimajohtaja Ilkka Alarotu S-ryhmän marketkaupasta.

Vastaavaa aukioloaikojen pidennystä ei ole tehty koskaan aikaisemmin. Asiakkaat pääsevät nyt ensi kertaa kokeilemaan aikaisempaa ja myöhäisempää asiointia isoissa marketeissa.

”Vain tekemällä tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Jos uudet aukioloajat eivät sovikaan asiakkaillemme, viilaamme niitä uudestaan”, Alarotu lupaa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.