Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari 8.2.

Pellervo järjestää 8. helmikuuta klo 16 osuuskunnan perustamiseen keskittyvän kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin. Webinaarissa käydään läpi mm. osuuskunnan sääntöjen laadintaa sekä osuuskunnan perustamisen käytännön seikkoja.

Jaa artikkeli

Lue myös

Cooperatives Europe tyytyväinen komission julkaisemaan Siirtymäpolkuun ”lähi- ja yhteisötalouden” ekosysteemille

Euroopan komissio haluaa, että EU:n yhteisötaloudesta ja paikallisista yrityksistä tehdään entistä kestävämpiä, vihreämpiä ja digitaalisempia. Marraskuussa 2022 sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton julkisti kauan odotetun Siirtymäpolku (Transition Pathway) -asiakirjan. Euroopan osuustoimintajärjestö Cooperatives Europe suhtautuu myönteisesti Siirtymäpolkuun. Se on tyytyväinen komission perusteelliseen kuulemisprosessiin, johon pääsi myös osallistumaan.