Miten osuuskunnat voivat tuoda lisäarvoa kotimaiseen ruokaketjuun? -keskustelu suorana Pellervon Etelä-Pohjanmaan seminaarista 13.2. klo 15.00

Lähetämme Miten osuuskunnat voivat tuoda lisäarvoa kotimaiseen ruokaketjuun? -keskustelun suorana Youtube-kanavallamme 13.2. klo 15.00. Keskustelu käydää Pellervon Etelä-Pohjanmaan seminaarissa, Kurikassa.

Keskustelijoina ovat
Puheenjohtaja Johanna Kankaanpää, MTK-Etelä-Pohjanmaasta
Toimitusjohtaja Reima Luomala, Osuuskunta Maitosuomi
Kaupallinen johtaja Jari Palo, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Professori Jyrki Niemi, Luke

Moderaattorina toimii Kari Hokkanen

Lähetyksen näet yläpuolella olevasta ikkunasta tai osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=P4-tVf1_f_s

Jaa artikkeli

Lue myös

Ehdota Vuoden osuustoimintatekoa! 

Pian on aika jälleen nostaa esiin mitä puhuttelevaa on jokin osuuskunta, -pankki tai keskinäinen vakuutusyhtiö äskettäin tehnyt: Uusi avaus paikallisyhteisön hyväksi? Painava jäsenhyöty? Innovatiivinen tapa olla osuustoiminnallinen? Pellervon Päivässä 2. huhtikuuta 2025 tullaan julkistamaan toisen kerran Vuoden osuustoimintateko. 

Tilaa uutiskirje