Alfred Kordelinin säätiön elokuun apurahahaku alkoi

Alfred Kordelinin säätiön elokuun apurahahaku tieteeseen, taiteeseen, kirjallisuuteen ja kansanvalistukseen käynnistää jälleen 1. elokuuta ja on käynnissä aina 15. elokuuta asti.

Tieteen hakemusten lausuntojen, väittelylupien sekä tutkintotodistusten määräpäivä on viikko hakuajan päättymisen jälkeen, 22. elokuuta 2021.

Säätiö myöntää ensisijaisesti henkilökohtaisia 12. ja 6. kuukauden mittaisia 24 000 ja 12 000 euron suuruisia työskentelyapurahoja tieteeseen, kirjallisuuteen, taiteeseen ja kansanvalistukseen. Työryhmille ja yhteisöille voidaan myöntää enintään vuoden mittaisia ja enintään 30 000 suuruisia hankeapurahoja.

Elokuun haku: https://kordelin.fi/apurahat

Osuustoimintakeskus Pellervo on yksi Alfred Kordelinin säätiön taustayhteisöistä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.