Uutiskirje 24.11. Osuustoiminnan identiteetti puntarissa

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA käynnistää kongressissaan 1.-3. joulukuuta tärkeän prosessin: Onko arvojamme tarpeen päivittää? Mitä on 2000-luvun osuustoiminta?

Aiheesta on syytä käydä keskustelua myös kansallisella tasolla. Osin tästä syystä meillä on käynnissä jäsenkierros, tavoitteena 50 tapaamista. Tammikuun Pellervon Aamu syventyy identiteettiteemaan ja Pellervon Päivässä 7. huhtikuuta jatketaan.

Nyt on myös aluevaalikeskustelun aika! Esittelemme osuuskuntamallin mainioita mahdollisuuksia poliittisille päättäjille muun muassa eduskunnan osuustoimintaryhmän soteaamiaisella tällä viikolla. Toivottavasti te uutiskirjeen lukijatkin innostutte nostamaan teemaa esille omissa piireissänne!

Sami Karhu
toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.