Vesa Kaunisto Valion hallituksen puheenjohtaksi

Valion hallituksessa on vuonna 2015 neljä maidontuottajajäsentä. Valion hallintoneuvosto valitsi 9.12.2014 kokouksessaan Valion hallituksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2015 maanviljelijä Vesa Kauniston Vetelistä. Uutena jäsenenä Valion hallituksessa aloittaa vuonna 2015 maanviljelijä Pentti Suokannas Askolassa. Muut hallituksen jäsenet ovat maanviljelijä Jarmo Juutinen Vieremältä ja maanviljelijä Sauli Lähteenmäki Ruskosta. Suokannas ja Juutinen ovat myös Pellervo-Seuran valtuuskunnan jäseniä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Emme tiedä miten vastuullista osuustoiminta on

Osuuskunnista puhutaan arvopohjaisina yrityksinä, jotka tuottavat kestävää hyötyä jäsenilleen. Ne ovat merkittäviä alueellisen elinvoiman lisääjiä; työllistävät ja investoivat Suomeen. monet suuret osuuskunnat ovat vastuullisuudessa edelläkävijöitä ja brändivertailussa yritysten brändit menestyvät. Mutta mikä tästä liittyy osuustoiminnalliseen yritysmuotoon? Mitkä ovat niitä vain osuuskunnille ominaisia piirteitä, jotka erottavat ne muista yritysmuodoista? Onko sellaisia? Näistä teemoista keskusteltiin Pellervolla 13.syyskuuta osuustoimintayritysten vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaavien kanssa.