Osuustoimintayritysten rahoitustyöryhmän raportti julkaistu – Katso puheenjohtajan haastattelu

Katso alapuolelta osuuskuntien rahoitustyöryhmän puheenjohtajan Kari Huhtalan haastattelu ryhmän havainnoista. Jos video ei avaudu alapuolelle voit katsoa sen myös tästä linkistä.

Raportin voit ladata tästä.

 

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Cooperatives Europe tyytyväinen komission julkaisemaan Siirtymäpolkuun ”lähi- ja yhteisötalouden” ekosysteemille

Euroopan komissio haluaa, että EU:n yhteisötaloudesta ja paikallisista yrityksistä tehdään entistä kestävämpiä, vihreämpiä ja digitaalisempia. Marraskuussa 2022 sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton julkisti kauan odotetun Siirtymäpolku (Transition Pathway) -asiakirjan. Euroopan osuustoimintajärjestö Cooperatives Europe suhtautuu myönteisesti Siirtymäpolkuun. Se on tyytyväinen komission perusteelliseen kuulemisprosessiin, johon pääsi myös osallistumaan.