Vesa Kaunisto Valion hallituksen puheenjohtaksi

Valion hallituksessa on vuonna 2015 neljä maidontuottajajäsentä. Valion hallintoneuvosto valitsi 9.12.2014 kokouksessaan Valion hallituksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2015 maanviljelijä Vesa Kauniston Vetelistä. Uutena jäsenenä Valion hallituksessa aloittaa vuonna 2015 maanviljelijä Pentti Suokannas Askolassa. Muut hallituksen jäsenet ovat maanviljelijä Jarmo Juutinen Vieremältä ja maanviljelijä Sauli Lähteenmäki Ruskosta. Suokannas ja Juutinen ovat myös Pellervo-Seuran valtuuskunnan jäseniä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Cooperatives Europe tyytyväinen komission julkaisemaan Siirtymäpolkuun ”lähi- ja yhteisötalouden” ekosysteemille

Euroopan komissio haluaa, että EU:n yhteisötaloudesta ja paikallisista yrityksistä tehdään entistä kestävämpiä, vihreämpiä ja digitaalisempia. Marraskuussa 2022 sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton julkisti kauan odotetun Siirtymäpolku (Transition Pathway) -asiakirjan. Euroopan osuustoimintajärjestö Cooperatives Europe suhtautuu myönteisesti Siirtymäpolkuun. Se on tyytyväinen komission perusteelliseen kuulemisprosessiin, johon pääsi myös osallistumaan.