POP Pankki -ryhmä ja Säästöpankkiryhmä laajaan yhteistyöhön

POP Pankki -ryhmä ja Säästöpankkiryhmä aloittavat laajan tuoteyhteistyön, jonka tavoitteena on tuoda Säästöpankkiryhmään kuuluvien Sp-Henkivakuutus Oy:n ja Sp-Rahastoyhtiö Oy:n tuotteet POP Pankkien valikoimaan sekä Suomen Vahinkovakuutus Oy:n vahinkovakuutustuotteet Säästöpankkien asiakkaille pankkikonttoreissa ja sähköisissä kanavissa.

Yhteistyösopimuksessa ovat mukana Säästöpankkiryhmän jäsenpankkien 150 pankkikonttoria ja POP Pankki -ryhmän 81 pankkikonttoria eri puolilla Suomea.

”POP Pankeilla on tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Osana POP Pankki -ryhmän uudistumista ja digitalisoitumista rakennamme entistäkin laadukkaamman tuotetarjoaman pitkäaikaissäästämiseen, henkivakuuttamiseen ja sijoittamiseen. Säästöpankin meille räätälöimät tuotteet edustavat tuotevertailujen vahvinta kärkeä”, toteaa POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Pekka Lemettinen.

”Haluamme rakentaa molemmille toimivan ja kattavan finanssipalveluita tuottavan yhteistyön kumppanuuden avulla. Näin voimme tarjota erittäin hyvin menestyneitä tuotteitamme entistä laajemman asiakaskunnan saataville ja samalla parannamme omaa tuotetarjoamaamme vahinkovakuuttamisen puolella. Kahden vahvasti asiakastyytyväisyyteen panostavan pankkiryhmän yhteistyö on asiakkaiden voitto. Samanlaisen arvopohjan omaavien on helppo tehdä yhteistyötä”, sanoo Sp-Henkivakuutuksen toimitusjohtaja Ville Raunio.

Pankit kertovat tiedotteessaan, että yhteistyön myötä POP Pankkien noin 250 000 asiakasta ja Säästöpankkien noin 470 000 asiakasta saavat jatkossa omasta pankistaan yhä kattavammin omaan elämäntilanteeseen sopivimmat kokonaisvaltaiset säästämisen, sijoittamisen ja vakuuttamisen ratkaisut.

Jaa artikkeli

Lue myös

Emme tiedä miten vastuullista osuustoiminta on

Osuuskunnista puhutaan arvopohjaisina yrityksinä, jotka tuottavat kestävää hyötyä jäsenilleen. Ne ovat merkittäviä alueellisen elinvoiman lisääjiä; työllistävät ja investoivat Suomeen. monet suuret osuuskunnat ovat vastuullisuudessa edelläkävijöitä ja brändivertailussa yritysten brändit menestyvät. Mutta mikä tästä liittyy osuustoiminnalliseen yritysmuotoon? Mitkä ovat niitä vain osuuskunnille ominaisia piirteitä, jotka erottavat ne muista yritysmuodoista? Onko sellaisia? Näistä teemoista keskusteltiin Pellervolla 13.syyskuuta osuustoimintayritysten vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaavien kanssa.