PI-johtamiskoulu hakee uutta toimitusjohtajaa

PI-johtamiskoulun toimitusjohtaja vaihtuu kevään aikana nykyisen toimitusjohtajan Kari Huhtalan siirtyessä osuustoimintajohtajaksi Pellervo-Seuraan.

Uuden toimitusjohtajan haku julkistetaan tänään omistajayhteisöjen MTK:n ja Pellervon kotisivuilla, PI-johtamiskoulun kotisivuilla sekä mm. oikotie.fi –palvelussa. Lehti-ilmoitukset ovat Maaseudun Tulevaisuudessa tulevana perjantaina sekä Helsingin Sanomissa sunnuntaina. Uusi järjestely vahvistaa PI-johtamiskoulun resursseja Kari Huhtalan toimiessa jatkossakin osuustoiminnan ja johtamisen valmentajana. Uudelta toimitusjohtajalta odotetaan mm. työkokemusta liike-elämästä, kouluttajavalmiuksia ja asiakaslähtöisyyttä.

Koko hakuilmoitus on osoitteessa www.johtamiskoulu.fi.

Lisätietoja antaa PI-johtamiskoulun hallituksen puheenjohtaja Heikki Laurinen, puh 040 5200 260 tai varapuheenjohtaja Sami Karhu 0400 545 989.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.