Oulaisten vesiosuuskunnan toimitusjohtajalle Vesa Mäenpäälle kultainen Gebhard-mitali

Oulaisten vesiosuuskunnan toimitusjohtajalle Vesa Mäenpäälle luovutettiin kultainen Gebhard-mitali 4.11.2015. Mitalin Mäenpäälle luovutti Oulaisten Vesiosuuskunnan hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Jorma Perälä. Läsnä luovutustilaisuudessa oli Oulaisten Vesiosuuskunnan henkilöstöä sekä muutamia vieraita.

Mäenpää on myös Oulaisten osuuspankin pitkäaikainen puheenjohtaja

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon lausunto kestävyysraportointidirektiivin kansallista implementointia koskevien säännösten alkuvaiheen valmisteluun

Edustamiemme osuustoiminnallisten yritysten osalta pidämme ensisijaisen tärkeänä sitä, että valmistelussa huomioidaan osuustoiminnallisten yritysten osakeyhtiöistä poikkeava liiketoimintamalli. Osana kestävyysraportointidirektiivin kansallista voimaansaattamista tulisi kirjanpitolakiin ottaa säännökset, joiden mukaisesti ryhmärakenteella toimivilla osuuskunnilla on osakeyhtiöitä vastaava mahdollisuus siihen, että yksittäiset  osuuskunnat vapautetaan konsernirakenteella toimivien osakeyhtiöiden tavoin raportointivelvollisuudesta, jos osuuskuntien omistaman keskusyhteisön toimintakertomukseen  sisällytetään omistajaosuuskuntien vastuullisuustiedot.