Oulaisten vesiosuuskunnan toimitusjohtajalle Vesa Mäenpäälle kultainen Gebhard-mitali

Oulaisten vesiosuuskunnan toimitusjohtajalle Vesa Mäenpäälle luovutettiin kultainen Gebhard-mitali 4.11.2015. Mitalin Mäenpäälle luovutti Oulaisten Vesiosuuskunnan hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Jorma Perälä. Läsnä luovutustilaisuudessa oli Oulaisten Vesiosuuskunnan henkilöstöä sekä muutamia vieraita.

Mäenpää on myös Oulaisten osuuspankin pitkäaikainen puheenjohtaja

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.