HLJ-Akatemia 31.1.-1.2.2017 Hämeenkylän kartanossa Vantaalla

Kuinka omistetaan ennakoivasti ja pitkäjänteisesti? Millä keinoilla omistaja-arvoa lisätään kestävästi? Miten johdetaan digitaalisen ajan yritystä ja ihmisiä?

Rakenteiden, omistajuuden ja johtamisen murros haastaa suomalaisen yhteiskunnan ja sen yritykset uudistumaan ja uudistamaan rakenteita, omistamista ja johtamista – ajoissa. Näistä ja muista omistajuuteen ja johtamiseen liittyvistä uusimmista teemoista koostuu tämänkertainen HLJ-akatemia.

HLJ-Akatemia on PI-johtamiskoulun uudistettu, lounaasta lounaaseen ajoittuva ajankohtaistilaisuus, joka tarjoaa

  • Johtamisen uusinta tietoa ja taitoa
  • Yritysesimerkkejä suomalaisten omistajien kertomana
  • Erinomaisen benchmarking-forumin ja keskusteluareenan

Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen PI-johtamiskoulun kotisivuilla.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.