Ilmoittaudu ruokasektorin huippuseminaariin: Från jord till bord – Lösningar att förbättra lönsamheten

Tiukka kilpailu ja vaativat tuotanto-olot haastavat ruokaketjua. Miten parantaa alkutuotannon kannattavuutta? Onko vienti todellinen mahdollisuus vai ikuinen lupaus?

Tarjoaako digitalisointi jotain ihan uutta? Tervetuloa Pellervon ja Finlands Svenska Andelsförbundin vuosittaiseen ”Från jord till bord” -seminaariin! Ohjelma kokonaisuudessaan on alla. HUOM. Voit osallistua myös osaan päivää, mutta kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Aika: 4.12.2017 klo 9.30-15

Paikka: Yrkesakademin Vasa, Vanha Vaasa, Kuninkaankartanontie 30 A

Osallistumismaksu on 90  €, Ilmoittautumiset pyydämme 25.11.2017 mennessä osoitteessa: https://pellervo-lv.creamailer.fi/survey/eba7z23dfoagr

Lisätietoa: Kari Huhtala, kari.huhtala@pellervo.fi, Puh. 040 8466704

Program

9.30 Kaffe och te

10.00 Välkommen, Lars Björklöf, ordförande för Finlands Svenska Andelsförbund FSA

10.10 Jordbrukets framtidsmöjligheter
Forskningsprofessor Heikki Lehtonen, Luke

10.50 Paneldiskussion om lantbrukets aktuella frågor:
ordförande Tomas Långgård, Österbottens Svenska Producentförbund
Utvecklingschef Niklas Wingren, KPO
VD Stefan Skullbacka, Närpes Grönsaker
VD Tom Åstrand, Österbottens Kött
– moderator: verksamhetsledare Jonas Laxåback, SLC

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon lausunto Valtioneuvoston periaatepäätöksestä yrittäjyyteen

Luonnoksessa valtioneuvoston yrittäjyyden periaatepäätökseksi on tunnistettu keskeiset yrittäjyyden edistämisen toimet, joita tarvitaan. Yritysten luottamusta työllistää, kehittää liiketoimintaa ja investoida Suomessa sekä kasvaa ja kansainvälistyä tarvitaan. On myös lisättävä luottamusta siihen, että Suomessa kannattaa ryhtyä yrittäjäksi. Suomen tulee olla myös houkutteleva ulkomaalaisille työntekijöille ja opiskelijoille.

Tilaa uutiskirje