Pellervo-Media hakee päätoimittajaa

Haemme vastaavaa päätoimittajaa Pellervo-Media Oy:n Kodin Pellervolle, Maatilan Pellervolle ja sen Eläin-liitteelle sekä Oma PIHA -lehdelle ja Osuustoiminta -lehdelle.

Päätoimittajana vastaat viiden mielenkiintoisen julkaisun kehittämisestä, julkaisusta ja levikistä sekä painetuissa lehdissä että verkkomediassa. Tehtävässä sinulla on johdettavana kymmenen hengen tiimi sekä joukko freelance-toimittajia ja -kuvaajia.

Etsimme idearikasta ja aikaansaavaa päätoimittajaa, jolla on monipuolinen journalistinen kokemus ja osaaminen. Arvostamme kykyä eläytyä suomalaiseen elämänmenoon sekä maa- ja metsätalouden tuntemusta. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä taitoa toimia luontevasti erilaisissa julkaisutoimintaan liittyvissä verkostoissa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen tehtäväkentän, vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan osuustoimintaan. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa.

Hakemukset 31.1.2019 mennessä: sami.karhu@pellervo.fi

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Sami Karhu, 0400 545 989, sami.karhu@pellervo.fi, sekä Pellervo-Media Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Pitkänen, 040 709 2569, petri.pitkanen@lahitapiola.fi, www.pellervo.fi

Pellervo-Media Oy on 2014 perustettu aikakauslehtien julkaisemiseen keskittyvä yritys, jonka omistaja on Osuustoimintakeskus Pellervo ry. Kodin Pellervo ja Maatilan Pellervo ilmestyvät 11 ja Eläin-liite 9 kertaa vuodessa. Oma PIHA -lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lisäksi Pellervo-Media julkaisee 6 kertaa vuodessa ilmestyvää Osuustoiminta-lehteä.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.

10 suomalaista maailman 300 suurimman osuustoimintayrityksen joukossa

Suomen suurin osuustoimintaan perustuva yritysryhmä S-ryhmä sijoittuu tuoreella maailmanlistalla sijalle 40. Maailman osuustoimintaliitto ICA:n kokoama World Cooperative Monitor 2023  laittoi jälleen globaalisti järjestykseen 300 suurinta osuuskuntaa, -pankkia ja keskinäistä vakuutusyhtiötä.

EU:n yritysvastuudirektiivin sisällöstä yksimielisyys

Euroopan unionin yritysvastuudirektiivin taustalla on pyrkimys torjua yritysten osallisuutta ihmisoikeusloukkauksiin ja ympäristöhaittoihin. Osuuskuntien osalta on vielä epäselvää, sovelletaanko direktiiviä osuuskuntiin ja mikä Suomen kanta tulee olemaan direktiivin kansallisessa toimeenpanossa.