Pellervo-Media hakee päätoimittajaa

Haemme vastaavaa päätoimittajaa Pellervo-Media Oy:n Kodin Pellervolle, Maatilan Pellervolle ja sen Eläin-liitteelle sekä Oma PIHA -lehdelle ja Osuustoiminta -lehdelle.

Päätoimittajana vastaat viiden mielenkiintoisen julkaisun kehittämisestä, julkaisusta ja levikistä sekä painetuissa lehdissä että verkkomediassa. Tehtävässä sinulla on johdettavana kymmenen hengen tiimi sekä joukko freelance-toimittajia ja -kuvaajia.

Etsimme idearikasta ja aikaansaavaa päätoimittajaa, jolla on monipuolinen journalistinen kokemus ja osaaminen. Arvostamme kykyä eläytyä suomalaiseen elämänmenoon sekä maa- ja metsätalouden tuntemusta. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä taitoa toimia luontevasti erilaisissa julkaisutoimintaan liittyvissä verkostoissa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen tehtäväkentän, vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan osuustoimintaan. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa.

Hakemukset 31.1.2019 mennessä: sami.karhu@pellervo.fi

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Sami Karhu, 0400 545 989, sami.karhu@pellervo.fi, sekä Pellervo-Media Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Pitkänen, 040 709 2569, petri.pitkanen@lahitapiola.fi, www.pellervo.fi

Pellervo-Media Oy on 2014 perustettu aikakauslehtien julkaisemiseen keskittyvä yritys, jonka omistaja on Osuustoimintakeskus Pellervo ry. Kodin Pellervo ja Maatilan Pellervo ilmestyvät 11 ja Eläin-liite 9 kertaa vuodessa. Oma PIHA -lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lisäksi Pellervo-Media julkaisee 6 kertaa vuodessa ilmestyvää Osuustoiminta-lehteä.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.