Pellervon kädenojennus: Pienosuuskunnille ilmaista koulutusta

Iskikö korona pahasti liiketoimintaanne? Pitäisikö sitä suunnata uudelleen? Olisiko toimintatapoja syytä päivittää vastaamaan uusiin haasteisiin? Tarvitsetteko lisää digitaalista myynti- ja markkinointiosaamista?

Pienosuuskunnilla on nyt loistava mahdollisuus saada ilmaista koulutusta avuksi tukalaan tilanteeseensa. Osuustoimintakeskus Pellervo on päättänyt tukea kiinnostuneita tarjoamalla PI-johtamiskoulun tätä tarkoitusta varten räätälöimän neljän osa-alueen valmennuksen.

Koulutuksen voi käydä läpi joko alusta loppuun tai osallistua vain yksittäiseen teemakokonaisuuteen. Jokaiseen aiheeseen perehdytään sekä virtuaalitapaamisissa että ennakko- ja jälkitehtävissä. Ensimmäinen kahden tunnin aloitustapaaminen pidetään jo ensi viikon keskiviikkona 24. kesäkuuta.

Digitapaamiset kestävät puoli päivää ja niitä järjestetään kaksi elo-syyskuussa ja kaksi loka-marraskuussa.

Kouluttajat:

  • Strategia ja talous: Jukka Suvitie
  • Digimarkkinointi: Jukka Ahola
  • Vuorovaikutus ja palaverit: Jari Vuorenmaa
  • Myynnin kasvattaminen: Ari Holm

Lisätiedot: PI-johtamiskoulu, Jukka Suvitie

PI-johtamiskoulun yhteystiedot

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.