Stefan Saaristo ja Perttu Puro Osuustoimintakeskus Pellervon hallitukseen

Osuustoimintakeskus Pellervon valtuuskunta piti kokouksen Helsingissä 13. joulukuuta. Valtuuskunta valitsi kokouksessa puheenjohtajistonsa vuodelle 2020 ja hallituksen jäsenet pääasiassa toimikaudelle 2019-2022. Valtuuskunnan puheenjohtajana jatkaa LSO osuuskuntaa ja OP Kantrisaloa edustava Ilkka Uusitalo ja varapuheenjohtajana Osuuskauppa Arinaa ja SOK:ta edustava Matti Pikkarainen.

Uusina jäseninä Osuustoimintakeskus Pellervon hallitukseen valittiin Osuuskunta Tradekan toimitusjohtaja Perttu Puro Espoosta ja Andelförbundetin puheenjohtaja, maa- ja metsätalousyrittäjä Stefan Saaristo Maalahdesta. Uudelleen hallitukseen valittiin erovuorossa olleet Atria-ryhmää edustava Seppo Paavola, SOK:ta edustava Taavi Heikkilä ja OP Ryhmää edustava Kirsti Kirjonen. Pitkäaikainen hallituksen jäsen Lars Björklöf jäi pois hallituksesta.

Osuustoimintakeskus Pellervon hallituksen puheenjohtajana jatkaa Petri Pitkänen ja varapuheenjohtajana Tiina Linnainmaa.

Vankkaa osuuskuntakokemusta hallitukseen

Puro on ollut valtuuskunnan jäsen vuodesta 2018. Osuuskunta Tradeka hyväksyttiin Pellervon jäseneksi marraskuussa 2017. Hän on työskennellyt Tradekassa 13 vuoden ajan, joista kuusi viimeisintä toimitusjohtajana. Hän oli mukana nykyisen ja myös aiemman osuuskuntalain valmistelutyössä.

Saaristo valittiin Andelsförbundetin hallituksen puheenjohtajaksi marraskuussa 2019. Hän toimii Vaasan Osuuspankin hallintoneuvoston puheenjohtajana. Saaristo on aiemmin työskennellyt mm. Osuuskunta Pohjanmaan Lihan toimitusjohtajana ja useassa muussa tehtävässä Atria-ryhmässä. Pellervon hallitukseen hänet valittiin toimikaudelle 2019-2020.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.