Ensimmäinen Pellervon Aamu 23.4.: Miten poikkeuslaki muuttaa osuuskuntien kokouksia?

Milloin: Torstaina 23.4. kello 9-9.45 (Huom! Uusi ajankohta)
Miten: Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille
Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Pellervon asiantuntijawebinaarit alkavat! Tarjolla on muutaman viikon välein ajankohtaisia alustuksia ja sen jälkeen vapaata keskustelua – tilaisuus kysyä ja kommentoida. Aamut julkaistaan myös videotallenteina.

Ensimmäisenä vieraana on osuuskuntaoikeuden kiemurat läpikotaisin tunteva lakiasiainjohtaja Anne Kontkanen Pellervosta.

Koronakriisi on luonut tarpeen muuttaa yritysten ja yhdistysten pakollisia kokouksia koskevaa lainsäädäntöä. Tämä pikavauhtia valmisteltu paketti tulee eduskunnan käsittelyyn näillä näkymin torstaina 16. huhtikuuta. Presidentin esittelyssä se on todennäköisesti 8. toukokuuta. 

Miten osuuskunnan kokous tulisi järjestää? Sopiiko etäosallistuminen? Entä etäkokous? Kuinka montaa jäsentä yksi osallistuja voi kokouksessa edustaa? Mitä, eikö siis tarvitsekaan edustaa itse, jos haluaa vaikuttaa?

Pellervon Aamussa opit, mikä muuttuu!

Webinaari on maksuton.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.