Ikilomalla-tubekanavalla pohditaan osuuskuntien merkitystä arjessa

Featured Video Play Icon

Toinen vuosi Pellervon #OsuuskuntaElämää-kampanjaa eli somevaikuttajien kanssa tehtyä yhteistyötä alkaa olla loppusuoralla.  Sarjan toiseksi viimeisenä julkaisuna ilmestyi kotkalaisten Titta ja Thomas Halloranin perhekanava Ikilomalla Youtubessa 17 minuutin ”meidän päivämme” -video.  

Siinä pohditaan arkipäivän hyörinän keskellä, mitä ne osuuskunnat oikein ovat ja miten ne vaikuttavat. Muun muassa duploukkojen ja -akkojen suulla selvitetyt asiat hahmottuvat asiaa tuntemattomillekin – joka tietysti onkin ollut kampanjan tarkoitus. 

Somevaikuttajakampajalla Pellervo tavoittelee osuuskunta-asialla nuoria ja nuoria aikuisia. Järjestön jäsenistä kumppaneita ovat tänä vuonna S-ryhmä, Valio ja OP Uusimaa. Viime vuonna mukana olivat Tradeka, POP pankkiryhmä ja PKO. Yhteistyötä on tehty niin tiktokkaajien kuin Instagram-vaikuttajienkin kanssa. 

Katso video (17 min)

Osuuskunta-asiaa mm. kohdasta 5:20 alkaen sekä työosuuskunnista lyhyesti alkaen 10:55.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.