Jukka Suvitie PI-johtamiskoulun toimitusjohtajaksi

OTK, varatuomari Jukka Suvitie on valittu Pellervo-Instituutti Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 2.3.2015 lukien. Hän on viimeksi työskennellyt Management Institute of Finland MIF:ssä asiakkuuspäällikkönä ja Johtamistaidon Opisto JTO:ssa apulaisjohtajana. Tätä ennen Suvitie on toiminut johtavana konsulttina, pankin yrityskonttorin johtajana sekä pankkilakimiehenä. Hänen erityisosaamistaan ovat strategian ja talouden havainnollistaminen, simulaa-tiovalmennukset, johtamisen hyvinvointi ja asiakaskohtaiset kehittämispalveluinnovaatiot. Valmennuskokemusta hänellä on niin perhe- ja pörssiyrityksistä, osuustoimintayrityksistä kuin julkishallinnosta. Suvitie on vieraillut useina vuosina PI-johtamiskoulun HLJ-ohjelman strategiavalmentajana. Vuodesta 2014 alkaen hän on toiminut Pellervon Osuustoiminta-lehden yritysanalyytikkotiimin jäsenenä.

”Olen erittäin tyytyväinen siitä että laajan ja monipuolisen kokemuksen omaava Jukka Suvitie aloittaa tehtävässä. Hänen osaamisensa sopii mainiolla tavalla uuteen strategiaamme, koska haluamme vahvistaa asemaamme jäsen-pohjaisten organisaatioiden kouluttajana ja valmentajana. Jukan vankka osaaminen ja innostava tapa vetää valmennuksia sopii hienosti meidän tapaamme toimia. Lisäksi hänellä on laaja kouluttajayhteistyökumppanuusverkosto, jonka kautta voimme edelleen vahvistaa lisäarvoamme asiakkaillemme”, sanoo Pellervo-Instituutti Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Laurinen.

”Pellervo-Instituutin nykyinen toimitusjohtaja Kari Huhtala on vienyt Johtamiskoulua viimeiset 11 vuotta paljon eteenpäin haastavassa toimintaympäristössä. Luottamus meidän ja asiakkaidemme välillä on tällä hetkellä vahva. Olemme toteuttaneet viime vuosina monia täysin uusia ohjelmia ja esimerkiksi tänään käynnistyvän, vuotuisen HLJ-Akatemiamme ohjelma on jälleen todella korkeatasoinen. Lisäksi uuden strategiamme toimeenpano on käynnistynyt hyvin ja sen myötä meillä on käynnissä uusia, erittäin mielenkiintoisia valmennuksia ja toimeksiantoja, joita toteutamme asiakkaillemme yhdessä kumppanuusverkostomme kanssa. Haluan lämpimästi kiittää Karia hänen panoksestaan PI-johtamiskoulussa. Erityisen hyvää tässä ratkaisussa on myös se, että Huhtalan erityisosaamista säilyy jatkossa edelleen käytössämme”, Laurinen iloitsee.

”Uusi tehtävä tarjoaa hyvän näköalapaikan ja toiminta-alustan, kun tavoitteena on kehittää ja parantaa osuustoi-minnallisten yritysten ja jäsenpohjaisten organisaatioiden johtamista. Osuustoimintayrityksillä ja jäsenpohjaisilla organisaatioilla on mainio mahdollisuus olla esimerkki ja edelläkävijä suomalaisen johtamisen kehittämisessä”, arvioi Jukka Suvitie.

”Osuustoiminnallisen liiketoimintamallin ympärillä tehdään lisääntyvää tutkimus- ja kehitystyötä. Uskon Suvitien olevan juuri oikea ammattilainen toimimaan niin, että uusin tieto ja osaaminen ovat jatkossakin koulutuksen pohjana”, toteaa Pellervo-Instituutti Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Sami Karhu.

Pellervo-Instituutin nykyinen toimitusjohtaja Kari Huhtala siirtyy 2.3.2015 alkaen Pellervon osuustoimintajohtajaksi. Huhtala valmistelee myös väitöskirjaansa, joka keskittyy tuottajaosuuskuntien hallitustyöskentelyyn. ”PI-johtamiskoulu on osoittanut toimivuutensa. Tuotteet ovat hyvät ja brändi on kunnossa. Siirrän tehtävän hyvillä mielin uuden toimitusjohtajan käsiin”, Huhtala toteaa.

PI-johtamiskoulu on Pellervo-Instituutti Oy:n osaamiskeskus ja koulutusbrändi. Se kehittää johtamista ja hallintoa jäsenpohjaisissa organisaatioissa. Yhtiön omistavat MTK ry ja Pellervo-Seura ry.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.