Maanviljelysneuvos Timo Komulaisesta muotokuva

Atrialaisen lihateollisuuden pitkäaikaisesta vaikuttajasta, maanviljelysneuvos Timo Komulaisesta paljastettiin muotokuva Helsingissä torstaina 29.10.2015. Muotokuvan on maalannut taiteilija Jan Neva. Nurmeslainen Timo Komulainen on panoraamakuvassa omilla kotikonnuillaan aidossa ympäristössään. Taulu sijoitetaan myöhemmin Seinäjoelle Atrian tiloihin.

Atrian hallintoneuvoston puheenjohtaja Hannu Hyry luonnehti Timo Komulaista todella pitkän linjan vaikuttajaksi, joka on ollut keskeisenä päättäjänä lihateollisuuden suurissa muutoksissa viimeisten vuosikymmenien aikana. Eikä menestyksekäs työ ulotu pelkästään elintarviketeollisuuteen vaan pitkin ketjua aina kuluttajaliiketoimintaan eli osuuskauppatoimintaan asti. Komulainen toimii myös Pellervo-Seura ry:n valtuuskunnan puheenjohtajana.

Teksti ja Kuva: Sami Karhu

Jaa artikkeli

Lue myös