Maanviljelysneuvos Timo Komulaisesta muotokuva

Atrialaisen lihateollisuuden pitkäaikaisesta vaikuttajasta, maanviljelysneuvos Timo Komulaisesta paljastettiin muotokuva Helsingissä torstaina 29.10.2015. Muotokuvan on maalannut taiteilija Jan Neva. Nurmeslainen Timo Komulainen on panoraamakuvassa omilla kotikonnuillaan aidossa ympäristössään. Taulu sijoitetaan myöhemmin Seinäjoelle Atrian tiloihin.

Atrian hallintoneuvoston puheenjohtaja Hannu Hyry luonnehti Timo Komulaista todella pitkän linjan vaikuttajaksi, joka on ollut keskeisenä päättäjänä lihateollisuuden suurissa muutoksissa viimeisten vuosikymmenien aikana. Eikä menestyksekäs työ ulotu pelkästään elintarviketeollisuuteen vaan pitkin ketjua aina kuluttajaliiketoimintaan eli osuuskauppatoimintaan asti. Komulainen toimii myös Pellervo-Seura ry:n valtuuskunnan puheenjohtajana.

Teksti ja Kuva: Sami Karhu

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.