Osuustoimintatutkijoiden kokoontumisajot webinaarina 27. elokuuta

Ruralia-instituutti järjestää osuustoimintatutkijoille elokuussa webinaarin, jossa on luvassa ohjattua vapaamuotoista tutustumista, verkostoitumista ja kiinnostavia alustajia.

”Ruralian osuustoimintaväki uskoo, että koska emme ole pystyneet tapaamaan kasvokkain yli vuoteen, niin tällaiselle rennolle etätapaamiselle on kysyntää ja tarvetta. On aika taas esittäytyä, jakaa tietoa kuulumisista ja projekteista sekä tietysti kuunnella myös muutamaa mielenkiintoista osuustoimintaa sivuavaa esitystä”, järjestäjän puolelta kerrotaan. 

Luvassa on sekä ohjattua vapaamuotoista tutustumista ja verkostoitumista että kiinnostavia alustajia. Webinaarin alustajina kuullaan muun muassa professori Ville Pönkää Helsingin yliopistosta ja vuorineuvos Taavi Heikkilää Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautuminen

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.